Het Jeugdspektakel kan niet georganiseerd worden zonder de giften van onze sponsoren. De prijs voor toegangskaarten is dan zo hoog dat slechts een enkeling zou kunnen deelnemen. 

Uiteraard hebben ook wij de laatste jaren last van stijgende kosten voor materialen en uitjes. We blijven echter uit alle macht proberen om de kosten voor deelname zo laag mogelijk te houden, zodat zoveel mogelijk kinderen mee kunnen doen, ongeacht hun financiële situatie. De kosten voor deelname aan het Jeugdspektakel liggen al een aantal jaar rond de € 40,00, inclusief een dag naar een  pretpark! Deze prijs willen we het liefst niet te veel verhogen en daar kunnen we alle steun bij gebruiken die mogelijk is. Alleen al het bezoek aan een pretpark inclusief vervoer kost gemiddeld €50,00 per deelnemer.

Wat krijgt u voor uw bijdrage? Om te beginnen een hele hoop gelukkige kinderen! We zetten onze sponsoren via onze social media kanalen uitgebreid in het zonnetje en onderstaand plaatsen we alle logo’s cq namen van alle sponsoren. Ook is het mogelijk om banners of vlaggen aan te leveren, die we tijdens de Jeugdvakantieweek mooi zichtbaar op zullen hangen. Maar laten we vooral nog eens benadrukken dat vooral de kinderen heel blij worden van uw bijdrage.

Heeft u zelf nog creatieve ideeën voor sponsoring? We horen het graag!

Mocht u vragen hebben, dan zijn we te bereiken via info@jvwtiel.nl.